top of page
Ropot-Group-O-nas-02.webp

Ropot Group:
Rešitve za dobro življenje

Ropot je skupina in tim, ki ve, kaj pomeni dobro življenje. Ve, da za vsakim dobrim življenjem v začetku stoji mnogo naporov, truda, odrekanja, hrupa, prahu in prilagajanja. Zahteva podiranje starega in grajenje novega. Zato se poti do novih dimenzij bivanja loti s pozitivnostjo, poslušanjem, vživljanjem, strokovnostjo, inovativnostjo in iskanjem kompromisov. Vse pa je poplačano na koncu z veseljem, ko lahko v novih prostorih naročnik tudi zares zaživi novo in dobro življenje.

 

Tina in njen predan tim k vsakemu projektu pristopajo z večnim optimizmom, odprtostjo in željo naročnikom svetovati najboljše rešitve, ukrojene po njihovi meri in prilagojene prostoru, ki ima svoje zakonitosti in omejitve. Te zanje niso ovire, ampak vzpodbuda, da vsakemu prostoru vdahnejo svojo dušo. V ta namen ustvarjajo in oblikujejo tudi izdelke in rešitve, ki to kakovost življenja še podprejo.

 

Obiščite nas, da se spoznamo
z vami in vašimi željami!

Tina Semolič

Direktorica / arhitektka / soustanoviteljica

 

Tino je že od nekdaj privlačilo ustvarjanje ter iskanje estetskih in svojstvenih rešitev česarkoli se je lotila.

 

Med študijem arhitekture in praksami po različnih birojih je projektirala arhitekturo in interierje za naročnike iz različnih evropskih držav in Slovenije. Iskanje najustreznejših prostorskih in oblikovnih rešitev je zanjo najljubši izziv, zato je vsak projekt zanjo svojevrstno »potovanje«.

Ropot-Group-Tina.webp
bottom of page