top of page

Interier V

Stanovanje ali hiša? To je bilo ključno vprašanje, s katerim je k nam prišla družina, s katero smo se nato pogovorili o najprimernejši rešitvi za njihov način življenja. Družina je spoznala, da, tako kot vedno več ljudi, tudi sami po dolgih delovnikih in zahtevnih službah raje odidejo na oddih v naravo kot da počivajo doma v zaprtem prostoru ali pa se lotijo domačih opravil, ki jih je v hiši seveda še bistveno več. Tako so se odločili, da bodo večino svojega prostega časa raje namenili pobegu v naravo ter svojim hobijem in tako namesto nove hiše svoje obstoječe stanovanje prilagodili svojim potrebam.

Namen prenove stanovanja površine 85 m2 je bil, da znotraj obstoječe kvadrature pridobijo še eno sobo - spalnico za starše. Ob odraščanju obeh otrok se je pojavila želja, da vsak od njiju dobi svojo sobo, zato smo za starše morali poiskati rešitev znotraj preureditve preostalih 44 m2 stanovanja.

Ropot-Group-Project-Interier-V-02.jpg

Interier V

Področje

Interier

Lokacija

Ljubljana

Leto

2017

Ekipa

Tina Semolič

Foto

Marko Vitas

Ropot-Group-Project-Interier-V-01.jpg
Ropot-Group-Project-Interier-V-04.jpg
Ropot-Group-Project-Interier-V-03.jpg

Vsi prostori se med seboj dinamično povezujejo in dopolnjujejo z enotnim tlakom ter opremo, izrisano in narejeno po meri. V skladno celoto smo tako povezali hrastov furnir, ki ga je mizar popolnoma uskladil s tonom parketa, steklo, keramiko, plastiko, bakrene podarke, bele površine front ter otočke rumenih barvnih poudarkov.

Pri projektu smo poleg zasnove interierja vodili tudi koordinacijo samih izvajalcev ter z nadzorom zagotavljali kakovostno izvedbo. Izvedba je vsak dan polna izzivov in nepredvidljivih situaciji, ki jih za naše naročnike dnevno usklajujemo in nato uspešno pripeljemo do konca.

Ropot-Group-Project-Interier-V-06.jpg
Ropot-Group-Project-Interier-V-05.jpg
Ropot-Group-Project-Interier-V-07.jpg
Ropot-Group-Project-Interier-V-08.jpg

NAZAJ

NAPREJ

bottom of page