top of page

Hiša LD

Mlada petčlanska družina je kupila atrijsko hišo, ki pa je bila precej temačna tako po zunanjem izgledu kot v notranjosti. K nam so prišli s svojimii željami in potrebami, o katerih smo se tudi pogovorili.

 

Na podlagi njihovih želja smo zanje zasnovali optimističen interier, kjer smo za osnovo postavili minimalistično zasnovo ter nato na določenih točkah za popestritev dodali še igrive grafične oblike ter barvne odtenke.

 

Zunanjost smo očistili temnilh lesenih opažev in jo osvežili z novim sodobnim pridihom, ki bo za družino prijetna domača kulisa še mnogo let, tudi med odraščanjem otrok. 

Hisa-LD-02.jpg

Hiša LD

Področje

Interier / Arhitektura

Lokacija

Gorenjska

Leto

2014/2016

Ekipa

Tina Semolič

Foto

Ropot Group

Hisa-LD-01.jpg
Hisa-LD-05.jpg
Hisa-LD-06.jpg

Vsi prostori se med seboj dinamično povezujejo in dopolnjujejo z enotnim tlakom ter opremo, izrisano in narejeno po meri. V skladno celoto smo tako povezali hrastov furnir, ki ga je mizar popolnoma uskladil s tonom parketa, steklo, keramiko, plastiko, bakrene podarke, bele površine front ter otočke rumenih barvnih poudarkov.

Pri projektu smo poleg zasnove interierja vodili tudi koordinacijo samih izvajalcev ter z nadzorom zagotavljali kakovostno izvedbo. Izvedba je vsak dan polna izzivov in nepredvidljivih situaciji, ki jih za naše naročnike dnevno usklajujemo in nato uspešno pripeljemo do konca.

Hisa-LD-03.jpg
Hisa-LD-04.jpg

NAZAJ

NAPREJ

bottom of page